Linkedin   Ockhuysen UK site
 ZORGEN DERIVATEN MKB 
 

BANKEN VRAGEN VERGEEFS OM VRIJWARING MASSACLAIMS. Kabinet wil banken niet beschermen in MKB-derivatenzaak. klik hier voor het artikel in het Financieel Dagblad

 
   

 BRITSE BANKEN COMPENSEREN MKB 
 

Britse banken die hun clienten in het MKB onvoldoende hebben voorgelicht bij de verkoop van complexe rentederivaten compenseren hun klanten wel. klik hier voor het gehele artikel

 
   

 Uw boekhouding altijd up to date 
 

Uw boekhouding altijd up to date door digitale verwerking van uw facturen en online koppeling van uw boekhouding en bank. Voor meer informatie klik hier.

 
   

 BTW NUMMER CONTROLE 
 

Het zogenaamd VIES systeem zorgt ervoor dat u de geldigheid
van een BTW nummer binnen de EU lidstaten kunt verifiëren.

klik hier voor Geldigverklaring BTW nummer en uitwisseling BTW informatie

 
   

De partners

 de managing partners zijn Cees Leys en Henk Aberson

CEES LEYS

Cees studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met als specialisatie ondernemingsrecht, belastingrecht en ondernemingsfinanciering. Op dit moment specialiseert hij zich op het gebied van Internationaal- en Europees fiscaalrecht aan de Amsterdam Law School (UVA) en doorliep de International Corporate Finance and Investment Banking opleiding van ING groep. Cees begon zijn loopbaan bij Zeven en Timmers belastingadviseurs en stapte in 1986 over naar de ING, alwaar hij zich bezig hield met internationale financiering van kapitaalgoederen, ontwikkeling van fiscaal gedreven financieringsconstructies en financiele herstructureringen. In 1996 werd Cees gevraagd de in moeilijkheden geraakte wereldwijd opererende vliegtuiglease- en financieringmaatschappij van ING te reorganiseren en saneren. Na een succesvolle afronding hiervan, heeft Cees met een klein team de doorstart en herfinanciering van deze onderneming geleid. Dit werd voltooid middels verkoop aan een Engelse financiele instelling.
Na verschillende adviesfuncties en een partnership bij een private equity organisatie, heeft Cees samen met Henk Aberson in 2008 G. Ockhuysen B.V. overgenomen. Cees houdt zich voornamelijk bezig met advisering op het terrein van ondernemings- en belastingrecht en ondernemingsfinanciering.

HENK ABERSON

Henk heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van financieel management en control in al zijn facetten. Vanaf 1994 tot 2003 is hij financieel directeur geweest in Californië (VS), van een divisie  van een multinational werkzaam in de luchtvaartindustrie. Dit bedrijf had vier productievestigingen in Nederland, Mexico en de Verenigde Staten. Management reporting, consolidatie en administratieve organisatie waren belangrijke aandachtsgebieden. Het opzetten van een nieuwe fabriek in Mexico is daarbij een van de hoogtepunten geweest, waar veel kennis en ervaring is opgedaan met financieel project management en het managen van  en samenwerken met overheidsinstanties.
Vanaf 2004 heeft Henk als zelfstandig ondernemer/adviseur gewerkt in verschillende branches, waaronder interim financieel directeur van een reisorganisatie, financieel adviseur bij een Amerikaans productiebedrijf in zonweringen en als associate van een internationale adviesorganisatie, opdrachten uitgevoerd bij een grote diversiteit aan bedrijven. Al deze opgedane ervaringen heeft hem gesterkt in de overtuiging dat goede financiële informatie en een pro-active benadering cruciaal is voor de gecontroleerde sturing van een bedrijf, iets wat met name bij het midden en kleinbedrijf vaak blijkt te ontbreken. Om deze reden heeft hij samen met Cees Leys besloten in G. Ockhuysen te stappen. Henk houdt zich bij Ockhuysen met name bezig met bedrijfsadministratieve vraagstukken, waaronder management rapportage en controle werkzaamheden en procesoptimalisatie.

 Nieuws 
  
   

 

OCKHUYSEN

DIENSTEN

TARIEVEN

DOWNLOADS

FORMULIEREN

CONTACT